BURSA / GÜRSU - Hacı Huriye Tinç Ortaokulu

Kas

Tüm öğretmenlerimizin gününü kutlar, hayatlarının bahar olmasını dileriz.

Kas

Öğrencilerimiz, ülkemizin bağımsızlık sembollerinden biri olan İstikal Marşı'mızın yazılış serüvenini konu edinen "Akif" filmini sinemada izlediler.

Ekm

Cumhuriyetimizin 98. yıldönümü okulumuzda coşkuyla kutlandı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın Okul Müdürümüz Yasin AKYOL tarafından yapılan programımız, şiirler ve koro gösterileri ile devam etti. Programda emeği geçen Türkçe Öğretmenimiz Meltem ÜLKER'e, İngilizce Öğretmenimiz Pınar TERZİOĞLU ÇEKMEN'e, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet VATANSEVER'e ve görevli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Milletimizin ortak eseri olan Cumhuriyetimize sahip çıkmak, ülkemizin ve milletimizin geleceği için çalışmak, hepimizin görevidir. Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu kutlu toprakları bizlere vatan kılan tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!

Ekm

Mevlid- Nebi Haftası münasebetiyle düzenlenen programımız Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayarak ilahiler, naatlar, Efendimize (sav) salavatlar ve çeşitli yazılarla devam etti. Programda emeği geçen Din Külütürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerimiz Zeynep ALPARSLAN'a, İbrahim BAKIR'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

6. sınıf öğrencilerimize Rehber Öğretmenimiz Hilal ÇETİN tarafından "Ergenlik Dönemi ve Özellikleri" konulu sunum yapıldı.

Ekm

Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğümüz tarafından başarılı eTwinning projeleri kalite etiketi alan öğretmenlerimiz Hüsnü GÖNÜL'e ve Münise ÇALIŞ'a Gürsu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ödülleri takdim edildi. Öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ağu

Tanrı Dağı'ndan Nur Dağı'na uzanan bu kutsal yolda mübarek kanlarıyla Bedir'den Çanakkale'ye kadar iman ve hürriyet aşkıyla yaşayıp bağımsızlık mücadelesinden zaferle ayrılan aziz ceddimizi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını rahmetle ve minnetle anıyoruz.

Ağu